Trevor James treblås og brass nå i Norge!

Generelt treblåsforum

Trevor James treblås og brass nå i Norge!

Innlegg DagV » Tor Apr 08, 2010 4:44 pm

Trevor James treblås og brass (nytt!) instrumenter er nå representert i Norge: http://www.icannorway.vpweb.no. Fløytene vil fortsatt være representert av Pan Musikk i Trondheim (som de har vært siden 1985!).

Trevor James saxofoner er idag det mest solgte merke i Europa sammen med Yamaha og Jupiter på nybegynner og intermediate -markedet, og har også betydelige markedsandeler innen pro-markedet med sine håndlagde engelskproduserte Signature Custom modeller! Alle sax seriene har flere ganger mottatt MIA Awards i England som beste produkt, og Trevor James har flere ganger blitt kåret til Englands beste og mest feilfrie instrument leverandør.

Fra Juni 2010 vil de nye brass instrumentene "TJ Renneisance" bli tilgjengelige også i Norge (katalog ligger allerede ute på http://www.trevorjames.com), disse hadde Verdens-premiere på årets Frankfurt-messe, som nettopp er avsluttet. Ivrige besøkere på standen var bl.a. Yamaha, med fine fotoapparater....... Instrumentene er håndlaget i England av tidl nøkkelpersoner fra bl.a. Boosey & Hawkes og Besson som nå er hos Trevor James, og har vært med å utvikle instrumentene gjennom de siste 4-5årene før de nå blir lansert! "Forvent utsolgt-problemer" var svaret fra eksport-sjef Graeme Buck da vi la inn ordre på vareprøver igår.....
Alt-sax: Selmer Paris SA80 MkII, Phil-Tone Custom Meyer 6M HR, Saxxas, Alexander Superial
Tenor-sax: Trevor James Signature Custom, Phil-Tone Custom Otto Link 6 HR, Rovner Legacy, Alexander Classique
Brukerens avatar
DagV
Aspirant
Aspirant
 
Innlegg: 28
Registrert: Man Apr 05, 2010 8:29 pm
Bosted: Gjøvik

Gå til Treblås

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron