Noen som vil bli med Torshov Janitsjar på Broadway?

Generelt treblåsforum

Noen som vil bli med Torshov Janitsjar på Broadway?

Innlegg L.Spro » Tor Aug 30, 2007 4:04 pm

Hei :D

Torshov Janitsjarorkester holder til i Oslo, med hele 20 spilleglade mennesker i alle aldre. Til tross for at vi så gjerne skulle vært flere, er ikke entusiasmen desto mindre...

I mars hadde vi 60 års jubileumskonsert på Trikkestallen på Torshov, et show som trakk over 160 publikummere og repertoar alt fra 1920-tallets Dixielandjazz til Queens Bohemian Rapsody og Wig Wam...

Etter sommeren er planene ikke desto mindre. Vi kjører elvelangs 20. september, hvor vi spiller fra klokken 20 til 22-23. I fjor var dette kjempesuksess, hvor tilnærmet 200 publikummere sang og nynnet til Alf Prøysen.

Dette er nok noe av TJO's (Torshov Janitsjarorkester) særpreg. Vi spiller musikk som ikke nødvendigvis er teknisk av de mest utfordrende. For oss er det viktigste at låtene gjenkjennes av publikum og at de får en god opplevelse, da blir det også knallmoro for oss som spiller også.

I november kjører vi en Broadway konsert på Sagene Festivitetshus. Med oss på laget har vi vokalist, konfransier og vi jobber også med å få med oss dansere. Også her vektlegges det å spille musikk som treffer publikum og som vi selv trives med å spille.

Har du lyst, eller kjenner noen som kunne tenke seg å bli med oss, både på elvelangs og på Broadway, så ta kontakt. Alle er mer enn hjertelige velkomne.


Vi øver hver mandag fra kl. 18.30 - 21.30 i aulaen på Lilleborg skole.

Velkommen skal du være!

For mer informasjon, se www.tjo.no eller send en mail til styret@tjo.no

Du kan også ringe, dersom du har spørsmål:
Torill: 92 89 58 98
Per: 90 15 070 15
L.Spro
Aspirant
Aspirant
 
Innlegg: 18
Registrert: Man Aug 20, 2007 3:07 pm

Gå til Treblås

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron